FÆLLESMØDE DEN 15. SEPTEMBER — HOTEL MARINA KL. 18.00

Torsdag den 15. september afholder Handel Grenaa fællesmøde.

Arrangementet består af to dele. Første del er foredrag og diskussion fra kl. 18.00 til 19.30 og vil være åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer, ligesom der vil være repræsentanter fra Norddjurs Kommune og Grenaa Erhverv. Anden del er fællesspisning fra kl. 19.30-22.00 og er for medlemmer af Handel Grenaa og inviterede gæster.

Del 1 – kl. 18.00-19.30.
Foredrag + diskussion ved Flemming Birch om Grenaa som fremtidens Handelsby.

 

 

Flemming Birch er ekspert i forbrug og detailhandel. Han har arbejdet med en række kommuner om udvikling af deres handelsbyer, holdt over 500 foredrag samt skrevet mere end 500 artikler om forbrug og detailhandel og fem bøger om emnet.

Butikkerne og livet i bymidten spiller en en afgørende rolle, hvis en by skal tiltrække og fastholde borgere og besøgende. Desværre går det den forkerte vej i mange mindre og mellemstore handelsbyer, og det er nu, der skal handles. 

Flemming Birch fortæller om, hvad der kræves for, at vi har levende og attraktiv handelsby i fremtiden. Hvad skal butikkerne gøre, hvad skal kommunen gøre, og hvad skal byens øvrige erhvervsliv gøre? Samarbejde i byen er nemlig en forudsætning for succes. 

Flemming har masser af praktiske eksempler med fra andre byer, og sammen går vi på jagt efter muligheder, vi kan arbejde videre med i Grenaa.

Tilmeldning
Arrangementet er gratis for alle erhversdrivende i Grenaa. Send en mail med antal deltagere senest tirsdag den 6. september til info@handelgrenaa.dk Nærmere information om hvor arrangementet afholdes følger senere.

--

Del 2 – kl. 19.30-22.00
Fællesspisning – kun for medlemmer og inviterede gæster

Handel Grenaa er vært ved en bid brød. Kom og mød dine handelskollegaer fra gaderne og få en status på hvor foreningen er i dag og hvor vi vil hen i fremtiden.

 

 

Tilmeldning
Arrangementet er gratis, men kun for medlemmer af Handel Grenaa. Send en mail med antal deltagere senest tirsdag den 6. september til info@handelgrenaa.dk