STØT JULEN I GRENAA — KØB EN JULEKALENDER OG VIND GAVEKORT TIL BYENS BUTIKKER


JULEKALENDEREN KAN KØBES I MANGE AF HANDEL GRENAAS MEDLEMSBUTIKKER FRA DEN 6. NOVEMBER OG FREM TIL JUL.

Julen nærmer sig, og julebelysningen er som altid en vigtig del, for at skabe den rette julestemning i byens gader i den mørke tid. De smukke julestjerner og guirlander, som i mere end 15 år har hængt på tværs af Grenaas gågader op til jul, er tegnet af den lokale designer Hans Sandgren Jakobsen. Julebelysningen synger på sidste vers og trænger til udskiftning. Vejr, vind og tidens tand har tæret på dekorationerne, som er begyndt at se kedelige ud og kræver væsentlige udgifter til reparationer og vedligehold.

I 2023 udskiftes guirlanderne i gågaderne (Østergade, Lillegade, Storegade og Nørregade), mens der de kommende år vil blive investeret i forskellige store julefigurer og udskiftet belysning i træerne. Det er en stor investering, som kommer hele byen til gode.

Når du køber Handel Grenaas julekalender støtter du byens julebelysning samtidigt med, at du deltager i lodtrækningen om gavekort for 50.000 til Handel Grenaas medlemsbutikker.

Julekalenderen koster kr. 50,00 pr. stk. Den kan købes i mange af Handel Grenaas medlemsbutikker og du må købe alle dem du har lyst til. Så køb gerne flere, støt julebelysningen og gør december ekstra spændende for familie og venner :-)

Du kan også støtte julebelysningen ved at overføre et beløb til MobilePay nr. 53 94 94.

Handel Grenaa mener, at julebelysningen er en vigtig del af den samlede jule-shopping oplevelse og at den er med til at gøre det hyggeligt at handle julegaver i byens butikker. Julebelysningen er med til at trække besøgende ned i gågaderne og bidrager til at skabe den helt helt rigtige julestemning i Grenaa. Julebelysningen er med til at sikre den lokale julehandel når byen er pyntet op.

— Støt julebelysningen i Grenaa og din lokale handelsby — køb Handel Grenaas julekalender og dine julegaver i byens butikker

FAKTA OM JULEBELYSNINGEN

Hvad koster julebelysningen egentligt?
Julebelysningen i Grenaa er LED-belysning med et lavt energiforbrug. Faktisk bruger guirlanderne i byens gågader kun 6,2 kW i timen, svarende til 12-15 kr. Udgiften til el udgør kun få procent af det samlede julebudget og denne post er således relativt begrænset.

Hvem står for byens julebelysning – og andre arrangementer?
Julebelysningen, juletræet på torvet, julemanden, juleaktiviteterne og den øvrige julepynt arrangeres af Handel Grenaa – dvs. byens butikker og liberale erhverv, som betaler langt hovedparten af udgifterne til julebelysningen og de øvrige aktiviteter.

Juletræet og byens julebelysning tændes af borgmester Kasper Bjerregaard fredag den 17. november kl. 17.00. Læs mere om juletræstændingen her.